Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret

Varmepumper til

private og erhverv

Hos Varmemadsen forhandler og monterer vi både varmepumper til vores private kunder og til vores erhvervskunder. Varmemadsen forhandler blandt luft til luft varmepumper til vores kunders sommerhuse m.m. En kvalitets varmepumpe er populær hos vores kunder til kundernes sommerhus, fordi det er en billig og enkelt løsning at få installeret en varmepumpe til sommerhuse. Det er også besparende rent energimæssigt, fordi en varmepumpe også forbruger langt mindre strøm sammenlignet med el-radiatorer.

Varmemadsen sælger luft til luft varmepumper til vores kunder, og installerer varmepumperne både i kundernes sommerhuse og parcelhuse som kilde til opvarmning. Egentligt er det ikke indviklet at forklare funktionaliteten af en luft til luft varmepumpe for almindelige mennesker. I princippet virker luft til luft varmepumpen ved at trække varmeenergi ud fra luften, som er uden for huset. Denne varmeenergi anvender luft til luft varmepumpen herefter til at varme luften op indendørs i huset. Når man kigger på en varmepumpe, så minder den faktisk mest af alt om et airconditionanlæg. Du har sikkert set airconditionanlæg på dine rejser sydpå.

Varmemadsen forhandler blandt luft til luft varmepumper

Vores luft til luft varmepumpe er særlige populære til opvarmning af kundernes sommerhuse, fordi en sådan varmepumpe er billig at købe. Herudover kræver en sådan varmepumpe heller ikke, at der er installeret radiatorer til brug for centralvarmeanlæg eller at der er varmerør. Det er alt sammen praktisk, da opvarmningsbehovet i et sommerhus adskiller sig fra behovet i helårshuse.

Når du vælger at investere i en varmepumpe, så slipper du også med det besvær, som naturligt følger med brændeovn, som tit findes i sommerhuse. Brændeovnen giver jo hurtigt dig opvarmning selv i et gennemkoldt sommerhus, men den sviner også. Hvis man sammenligner med el-radiatorer, så er de desværre dyre at bruge, men dog nemme at installere. Imidlertid koster en varmepumpe kun ca. en tredje- eller fjerdedel af den elektricitet, som el-radiatorer bruger.

Du kan dog ikke installere en varmepumpe selv, da loven foreskriver montering fra autoriseret montør. Der er flere grunde til denne restriktion, og blandt andet er en vis mængde teknisk viden i installeringen nødvendig. Selve kølemidlet i din varmepumpe er også yderst skadelig for vores miljø, fordi det kan skade ozonlaget. Det er derfor vigtigt at være sikker på, at din varmepumpe ikke har utætheder og lignende.