Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret

Luft til luft eller

luft til vand?

Hvis man ikke lige beskæftiger sig professionelt med varmepumper til hverdag, kan det være svært vælge. Hvordan træffer man så det rigtige valg for en selv? For skal man vælge varmepumpe luft til luft, eller vil varmepumpe luft og vand være bedre til ens behov? Hér er det altid en god idé at konsultere en professionel forhandler af varmepumper – og gerne en, som er autoriseret montør af varmepumper. Det er hér, at vi hos varmemadsen.dk kommer ind i billedet, for varmepumper hører til vores speciale. Vidste du for eksempel, at varmepumper er energitilskudsberettiget?

Er varmepumpe luft til luft bedst, eller vil varmepumpe luft og vand være bedre?

Kontakt os hos varmemadsen.dk og få gavn af vores professionelle viden på området med varmepumper. Når du vælger at kontakte os hos varmemadsen.dk, får du altid den nyeste viden om varmepumper. Hos varmemadsen.dk sætter vi en ære i hele tiden at være opdaterede med den nyeste viden inden for varmepumper. Derfor er vi altid klædt godt på til at vejlede vores kunder og levere skræddersyede løsninger til alle kundernes behov.

Luft til luft varmepumpen har flere fordele: den er billig at købe fra kr. 12.000,00, lille i størrelse samt enkel at montere. Du behøver udelukkende en varmepumpe udendørs til selve luftindtaget samt en blæser indendørs for at cirkulere varmen i din bolig. Du kan spare 50% på varmeregningen ved at udskifte et gammel olie- eller gasfyr med en luft til luft varmepumpe. En autoriseret montør kan opsætte din varmepumpe på én dag. Udover billig opvarmning vil varmen blive ligeligt fordelt i din bolig, og du opnår effektiv luftcirkulation samt om ønsket også aircondition. Mange varmepumper har en filterfunktion, så du slipper for pollen m.m., og kan styre luftfugtigheden i din bolig. Du kan udover forbedret indeklima også fjernbetjene din varmepumpe. Ulemperne ved luft til luft varmepumper er støj, men det er forskelligt. Muligheden for aircondition forbruger ekstra strøm, så det skal du være opmærksom på. Ved temperaturer under cirka -15oC forbruger varmepumpen strøm for at opretholde indendørs temperatur.

En luft til vand varmepumpe har fordele såsom høj driftssikkerhed, brugervenlig og mere effektiv end luft til luft varmepumpen. Ulemperne ved luft til vand varmepumpen er ved nogle typer et højt støjniveau, uegnet til dårligt isolerede ejendomme, en lidt lav fremløbstemperatur og derfor behov for relativt store radiatorer.