Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret

Mitsubishi

Varmepumpe

Hvis du dig bekymrer om, at en Mitsubishi varmepumpe laver meget støj, behøver det ikke at være tilfældet. Der er mange forskellige Mitsubishi varmepumper – kontakt blot varmemadsen.dk og hør mere. Vi forhandler varmepumper med et støjniveau, som er rekordlavt på så lidt som 21dB og det kan man knapt nok høre.  

Varmemadsen.dk har også sommerhusmodeller såsom Mitsubishi MSZ-SF25VEH, MSZ-SF35VEH, MSZ-SF50VEH og også Mitsubishi Hero og Kirigamine. Kirigamine MSZ-FH er særligt tiltænkt vores klima her i Norden med til tider iskold luft udenfor. På trods heraf kan Kirigamine MSZ-FH sagtens håndtere lave temperaturer ned mod -25oC og stadig sende varme ind i boligen.  

Varmen spreder uden problemer sig jævnt ud i din bolig og giver et dejligt indeklima. Hertil kommer, at et Plasma Quaidfilter renser luften, inden luften kommer ind i boligen. Det er en ekstra fordel, at du således undgår skadelige luftpartikler og andre forureningskilder i dit hjem. Varmepumper af denne type er forsynet med smarte sensorer, som nedsætter rumtemperaturen, såfremt der ikke detekteres mennesker i boligen.  

Vi har også varmepumper til boliger, og er godt inde i reglerne. Det er bl.a. lovkrav om årligt eftersyn, hvilket længere levetid på din varmepumpe. Det er vigtigt at lytte til sine kunder, og det er vi gode til hos varmemadsen.dk.  

Mon Mitsubishi varmepumper laver meget støj?  

Nej, det gør eksempelvis en Mitsubishi varmepumpe, som er en luft til luft varmepumpe, heller ikke. Mitsubishi er netop kendt for sine varmepumper af støjsvag beskaffenhed og topkvalitet. Tilmed er Mitsubishi varmepumper kendt for, at både den indvendige og den udvendige del er blandt de mest støjsvage varmepumper på markedet.  Desuden er en Mitsubishi varmepumpe af typen luft til luft varmepumpe kendt for sin høje driftssikkerhed. En høj driftssikkerhed er jo ikke ligegyldigt med vores kolde vintre, hvor et dejligt opvarmet hjem er nødvendigt. En Mitsubishi varmepumpe er også kategoriseret som tilhørende høj energiklasse med dertil hørende COP- samt SCOP-værdiniveauer.  

Hos varmemadsen.dk rådgiver vi gerne vores kunder om diverse varmepumper og disses tekniske specifikationer, og giver gerne et godt varmepumpe tilbud. COP og SCOP beskriver ydelsen for en varmepumpe samt det forhold, der er mellem varmemængden afgivet af varmepumpen og strømmængden, som varmepumpen forbruger. Dog måler man kun COP-værdien ved udendørs temperaturer på 7oC, hvilket gør SCOP-værdien til en mere pålidelig sammenligningsparameter. Det er, fordi man måler SCOP igennem en hel sæson, hvilket derfor er mere sammenligneligt. Varmemadsen.dk  er klar til også at vejlede dig.