Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret

Luft til vand

Varmepumper

Vil du gerne spare penge på dine energiomkostninger, så kan en luft til vand varmepumpe fra varmemadsen.dk hjælpe. Måske har du søgt på ” Luft til vand varmepumpe pris Panasonic og Mitsubishi” på internettet – uanset så læs med hér. En vældigt populær og billig varmepumpe af typen luft til vand er af mærket Panasonic. Men det er først og fremmest vigtigt at gøre sig klart, om en luft til vand varmepumpe er hensigtsmæssig i ens bolig. Der er altid både fordele og ulemper, men klart flest fordele, og det fortæller varmemadsen.dk gerne mere om. Hos varmemadsen.dk har vi nemlig et stort antal af tilfredse kunder, og service er i højsædet hos os. Eksempelvis opnår du med en luft-til-vand varmepumpe ganske store økonomiske besparelser på dine energiomkostninger. Derfor er en luft til vand varmepumpe som oftest en ganske fornuftig investering. 

Luft til vand varmepumpe har jo altid både fordele og ulemper

En luft til vand varmepumpe har en indvendig del og en udvendig del. Den udvendige del kan larme og er ikke så dekorativ. Når din bolig er godt isoleret, er luft-til-vand varmepumpe er fordelagtig løsning for mange kunder – uanset størrelse på haven. Det er nemlig et jordvarmeanlæg, som kræver en større udendørs areal, og ikke en varmepumpe. Det gør varmepumper til et godt jordvarmeanlæg alternativ. Der er flere indlysende fordele ved at investere i en varmepumpe, når du vil skifte olie- eller gasfyret ud med noget mere miljøvenligt. Når du vælger at investere i en luft til vand varmepumpe, vil du ofte kunne opnå en 50% besparelse på dine varmeomkostninger. En varmepumpe kan ikke alene opvarme din bolig, men samtidig også sørge for opvarmet brugsvand.

Hvis du er så heldig, at din bolig er tilsluttet fjernvarme, kan investeringen i luft til vand varmepumpe oftest ikke betale sig. Hvis man bor i et område, som er tilsluttet fjernvarmeanlæg, har man almindeligvis pligt til at tilslutte sig. Det er også almindeligt, at fjernvarme er billigere end de fleste andre energikilder driftsmæssigt.

Kontakt os gerne hos varmemadsen.dk, og hør, hvordan du kan spare mange penge på varmeudgifterne, hvis du eksempelvis har et oliefyr af ældre dato m.m.