Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret

Luft til luft

Varmepumpe

Skal boligen m.m. energioptimeres, så kan en varmepumpe være en god og grøn løsning. Hos varmemadsen.dk sælger vi flere slags varmepumper – bl.a. en Panasonic varmepumpe eller Mitsubishi varmepumpe. Hos varmemadsen.dk har vi stor erfaring i kundevejledning om det rigtige valg af varmepumpe luft til luft m.m. eller også typen luft til vand varmepumpe. Kontakt varmemadsen.dk og bliv vejledt og udnyt vores omfattende viden på området. Undersøg luft til luft varmepumpe pris hos varmemadsen.dk, for den bedste varmepumpe behøver ikke at være dyr.

Varmemadsen.dk tilbyder dig flere slags varmepumper

Som allerede nævnt forhandler varmemadsen.dk forskellige varmepumper, nemlig Panasonic og Mitsubishi varmepumper. Det er vores erfaring, at en Panasonic varmepumpe eller en Mitsubishi varmepumpe er den bedste varmepumpe. Hos varmemadsen.dk vil vi kun forhandle topkvalitet, fordi vores kunder fortjener kun det bedste. Du kan altid få et godt varmepumpe tilbud med en fornuftig varmepumpe pris, når du vælger varmemadsen.dk. Samtidig kan varmemadsen.dk tilbyde dig en varmepumpe pris inkl. montering, for det er rart at vide den samlede pris.   

Der er flere gode grunde til, at det kan betale sig for flere af vores kunder at investere i en luft til luft varmepumpe. En luft til luft varmepumpe er faktisk en energiform, som giver dig besparelser, samtidig med at den er effektiv. En besparelse for en typisk dansk husstand af gennemsnitsstørrelse er på kr. 10.000,00 pr. år eller på omkring halvdelen af de årlige energiomkostninger. Derfor er løsningen med en luft til luft varmepumpe blevet meget populær, og er samtidig relativt billig sammenlignet med andre energiformer.   

Hos varmemadsen.dk har vi luft til luft varmepumper, som er velegnede til alle typer af boliger. Blandt de populære varmepumpemærker er der fx Panasonic, som har systemer til vægmontering og ligeledes modeller til gulv. Disse varmepumper er særdeles effektive og klarer temperaturer til ned ved -35C, og samtidig er de gode ved miljøet. Alle vores varmepumper er brugervenlige, og du kan tilmed styre varmepumpen fra alle rum i boligen. Du kan fint anvende din mobiltelefon, hvis du har en smartphone eller en form for tablet fx android. En computer kan også fint anvendes til formålet, når bare du har forbindelse til internettet, og varmemadsen.dk kan nemt hjælpe dig med disse ting. Det er dog ikke indviklet at koble din valgte enhed til din varmepumpe ved hjælp af det kabel, som følger med, samt forbinde enheden til trådløst netværk i boligen.