Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret

Tilbud

Varmepumpe

Har du søgt på varmepumpe tilbud, så behøver du ikke at lede længere. Varmemadsen.dk er specialister i varmepumper, for der er mange muligheder. Dit valg af varmepumpe er aldrig lige meget. Det er forskelligt, hvad kunderne har brug for, og flere ting spiller ind, så kontakt en professionel. Der er flere prisklasser, så de fleste husstande kan være med, og også forskellige egenskaber afhængigt af varmepumpetype.

Varmemadsen.dk forhandler eksempelvis varmepumper med et støjniveau, som er rekordlavt på så lidt som 21 dB. Det kan man knapt nok høre, fordi det er så lavt.

Der er flere prisklasser for varmepumper

Det er vigtigt at lytte til sine kunder, og det er vi gode til hos varmemadsen.dk. Vi ser også på det afsatte budget fra kunden, så det ikke bliver for dyr en løsning. Alle kan være med, og man er med til at passe bedre på miljøet med et varmepumpeanlæg. Miljøet vedkommer jo os alle, og samtidig sparer kunderne penge ved at skifte de gamle, udtjente oliefyr ud med en luft til luft eller en luft til vand varmepumpe. Det er sund fornuft, og vores kunder vil selvfølgelig gerne spare penge og passe på miljøet.

Markedet bugner af forskellige varmepumper i flere prisniveauer, og varmemadsen.dk forhandler luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper fra Panasonic og Mitsubishi. Disse to mærker er efter vores erfaring de bedste til vores kolde, nordiske klima. Der er flere kriterier at tage med i betragtning ved valg af varmepumpe. Kontakt varmemadsen.dk og få et godt varmepumpe tilbud og professionel vejledning.  Nogle af de egenskaber, som er fornuftige at have med i dine overvejelser, er faktorer elforbrug, effektivitet, støjniveau samt levetid af varmepumpeanlæg. For de fleste af vores kunder er varmepumpe pris selvfølgelig også et vigtigt kriterium.

Hvad er så et priseksempel for en luft til vand varmepumpe, tænker du måske. Egenskaber såsom varmepumpens effektivitet, omfang af installationen m.m. spiller en vigtig rolle for prisen. Et typisk prisleje for en luft til vand varmepumpe kan fint ligge på kr. 70.000,00-90.000,00. Til sammenligning koster en luft til vand varmepumpe omkring kr. 15.000-20.000,00, hvori er medregnet en gennemsnitlig installation. En luft til vand varmepumpe er en dyrere investering, fordi varmepumpen ligeledes varmer husholdningsvandet, gulvvarmen samt radiatorer op. Du kan tilkøbte denne type varmepumpe til dit eksisterende centralvarmeanlæg, hvilket minimerer omkostningerne til installation. Disse priser er kun eksempler, så spørg varmemadsen.dk om varmepumpe tilbud – Mitsubishi varmepumpe tilbud.