Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret

TILBEHØR TIL

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPER

Hos Varmemadsen har vi tilbehør til Mitsubishi. Du kan blandt få en app til mobiltelefonen, så du kan fjernstyre din varmepumpe direkte fra telefonen, skjuler så du kan gemme pumpe væk og meget mere.

GSM / SMS styring til varmepumper

Med den smarte CTSmall enhed kan du med din telefon fjernstyre din varmepumpe eller aircondition via SMS, uanset hvor i verden du befinder dig.

NB! Simkort medfølger ikke.

WiFi styring til varmepumper

IntesisHome WiFi kontrolenhed giver mange muligheder f.eks. Start/stop, temperatur ændringer, indstillinger, kalender, fejllister filtertilstand osv. Fjernstyr din varmepumpe eller klimaanlæg fra hele verden med denne WiFi styring.

NB! Kræver trådløst internet på installationsadressen

MELCloud

MELCloud giver dig mulighed for at styre din varmepumpe eller air condition i realtid og foretage indstillinger. MELCloud er Mitsubishi Electrics nyeste cloud-baseret styring til varmepumper og klimaanlæg. MELCloud lader dig problemfrit styre dit varmeanlæg selvom du ikke er i nærheden af hjemmet eller bare ligger og slapper af. Appen findes til både PC, Tabletter og Smartphones – og er altid lige ved hånden. I appen får du også at vide hvis der er eventuelle fejl på systemet eller temperaturen på anlægget.

Hvordan fungerer MELCloud

Der skal anvendes en Wi-Fi -adapter fra Mitsubishi Electric , for hver varmepumpe / klimaanlæg til styring af anlægget via MELCloud. Wi- Fi-adaptereren skal derefter være i kontakt med dit lokale trådløse Internettet. Vi anbefaler, at installation gøres ved en autoriseret installatør, som samtidigt kontrollere, at anlægget er kompatibelt med MELCloud.

LUX indeskjuler

En LUX indeskjuler ligner en ganske almindelig reol – men er yderst effektiv til at skjule varmepumpen. Indeskjuleren fås også med ekstra sider.

Varmepumpe udeskjuler

Der er mange fordele ved at pakke din varmepumpe ind i en skjuler. For det første så beskytter du varmepumpen mod det danske vejr, som jo kan være hårdt og for det andet så gør du det sværere for hærværksmænd at ødelægge pumpen.

En skjuler til udendørsdelen af varmepumpen fås både i aluminium og træ. En udedel til en varmepumpe er ikke det mest sexede at kigge på, så med en skjuler kan man fuldende sit hus estetik ved at gemme den væk. og man kan evt. male den i husets farve.