Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret
Sommer-tilbud-2017-redigeret

Varmepumpe test

Varmepumpe test

Find frem til markedets allerbedste varmepumpe – både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper i 2018? Hos varmemadsen.dk har vi fingeren på pulsen, når det gælder varmepumper, for det hører til vores specialer. Varmepumpemarkedet er foranderligt, og der sker hele tiden en udvikling på området. Varmemadsen.dk kan vejlede dig om, hvilke varmepumper der scorer bedst i test blandt dem, der er godkendt til brug i Danmark.

Hvilke varmepumper er bedst i test?

Der findes flere forskellige tests, hvor man har testet jordvarmepumper samt luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper. Disse tests er et godt værktøj til dig som forbruger. Varmemadsen.dk hjælper dig gerne med professionel rådgivning og information. Målet er selvfølgelig at finde den helt rigtige varmepumpe, som matcher dine behov og boligforhold. Vi kan eksempelvis forklare dig mere om, hvorledes disse varmepumper er blevet testet i varmepumpetest og lidt om fagbegreberne.

Energistyrelsen i Danmark har også udtalt sig om varmepumper sammen med Det norske Forbrugerråd og Svensk Energi.  Vi gennemgår lidt om SCOP-værdien, som udtryk for en varmepumpes årsvarmefaktor. Vi ser også på støjniveauet, som måles i dB, samt energimærket.

Når vi ser på bedst i test for luft til luft varmepumper i 2018. Så ryger Panasonic CU-VZ9SKE (udendørs) / CS-VZ9SKE (indendørs) ind på en klar førsteplads. Effektiviteten – kaldet SCOP – ligger på 6,20, og støjniveauet på 64 dB samt med energimærke A+++. På en flot andenplads ligger Panasonic CU-VZ12SKE (udendørs) / CS-VZ12SKE (Indendørs) med en SCOP-værdi på 5,90, et støjniveau på 65 dB samt energiklasse A+++. Modellen Mitsubishi CU-VZ12SKE (udendørs) / CS-VZ12SKE (Indendørs) er også med i listens top10. Den får en fin 9. plads med en SCOP-værdi på 4,90, et støjniveau på 60 dB samt energiklasse A++. Der sker meget på varmepumpemarkedet, og hos varmemadsen.dk holder vi os derfor á jour med alle nye varmepumpetests årene igennem.

Når det gælder bedst i test for luft til vand varmepumper i 2018, er der en tilgængelig test for varmepumper på 9-15 kW. Det, som er uhyre vigtigt, hvis du overvejer køb af luft til vand varmepumpe, er at få tjekket din boligs isolering. Kontakt varmemadsen.dk og lad os yde dig professionel rådgivning sammenholdt med den nyeste viden på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *